top of page

LOUNASKAHVILA RA-SA-VIL
RAJAMÄKI
Keväällä 2016 avasimme ketjun ensimmäisen toimipisteen Ketunpesän yritysasueelle Rajamäellä.
Tältä sivulta löydät Rajamäen lounaslistan ja yhteystiedot.
Laita myös meidän sosiaalinen media seurantaan: Facebook

Rajamäen lounaslista viikolle 1 (29.12.2025-02.01.2026)
L = laktoositon G = gluteeniton M = maidoton
Voit tulostaa Rajamäen viikon 1 lounaslistan tästä
MAANANTAI
Paneroitu kana & ranch-dippi L, G
Pepperoni-ananaspasta L
Tomaatti-pestokeitto
Kevätkääryleet & kastike
Jälkiruoka & kahvi
TIISTAI
Lasagne L
Kalaa & sitruuna-hollandaisekastiketta L, G
Lohikeitto L, G
Kevätkääryleet & kastike
Jälkiruoka & kahvi
Keskiviikko
Hyörynakit & muusi L, G
Kebab-nachopaistos L, G
Valkosipulikeitto L
Kevätkääryleet & kastike
Jälkiruoka & kahvi
TORSTAI
Hyvää uutta vuotta!
Olemme suljettu
PERJANTAI
Olemme suljettu
LOUNAS PAIKAN PÄÄLLÄ TAI MUKAAN NOUDETTUNA 13,00 €
Muista pyytää Ra-Sa-Vil lounaspassi, jolla joka 11. lounas on maksuton!
Lounas paikan päällä sisältää runsaan salaattipöydän lisukkeineen,
juomat, leivät, lämpöiset ruoat, keiton, jälkkärin ja kahvin.
Muista allergeeneista saat tietoa henkilökunnalta pyytämällä.
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, ellei toisin mainita.
Lounaspassi on asiakaskohtainen, eikä sitä voi yhdistää
muihin etuihin. Tarkemmat ehdot etusivulla.
Varaamme oikeuden muutoksiin.
Meillä käy myös Rahtikortti, jolla saat -10% valmistamistamme tuotteista. Lounaan voit myös maksaa Edenred, ePassi ja Smartum -sovelluksilla.
Haluatko lounaslistan suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme etusivun lomakkeella, ja mainitse viestissäsi, minkä toimipisteiden uutiskirjeet haluat.
Lounas 13,00 €
Keitto + salaatti 12,00 €
Keitto 11,00 €
Salaatti 11,00 €
Lounaskahvila RA-SA-Vil Rajamäki
Avoinna arkisin 08:00 - 14:00
Lounas arkisin 10:30 - 14:00
Poikkeusaukiolot Googlessa ja tässä:
Tiistai 23.12.2025 kello 8:00 - 13:00
24.-28.12.2025 suljettu
29.-31.12.2025 kello 8:00 - 13:00
1.-6.1.2026 suljettu
Yrityspuistontie 2, 05200 Rajamäki
Puhelin 045 218 8800
bottom of page




